Uusimmat

Suomalaisen My Summer Car -sekoilupelin isä tienasi viime vuonna yli puoli miljoonaa euroa

02.11.2017 18:44 Muropaketin toimitus

Perisuomalaista hulluutta, keskikaljaa ja autoilla rällästelyä sisältävän My Summer Carin tekijä tienasi viime vuonna yli 500 000 euroa.

Viime vuoden lokakuussa julkaistu My Summer Car oli yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista ja kenties pähkähulluimmista uutuuspeleistä. Oman kesäauton rukkaamisesta, keskikaljan juomisesta ja yleisestä ”tyhmästä kännissä sekoilusta” kertova ”simulaattori” keräsi kuitenkin paljon mainetta ja hetken aikaa se oli jopa päivän kolmanneksi myydyin peli Steamissa.

Uusimpien, vuotta 2016 koskevien verotietojen mukaan My Summer Car oli menestys myös taloudellisesta näkökulmasta. Helsingin Sanomien mukaan pelin kehittäjä, Amistechin perustaja Johannes Rojola, tienasi viime vuonna yli 580 000 euroa, vaikka peli ehti olla vuoden aikana myynnissä vain reilut kaksi kuukautta.

Rojola ei ole vieläkään lopettanut My Summer Carin kehitystä. Pelin viimeisin, yksivuotissyntymäpäivien kunniaksi julkaistu päivitys mahdollisti muun muassa sellin vessanpöntöstä juomisen ja toi peliin lisää hyviä kalapaikkoja. Muropaketin arvostelu My Summer Carista on luettavissa täältä.

Muropaketin uusimmat