Uusimmat

Suomalaisstudiolta tulossa uusi, Pokémon Go -tyylinen mobiilipeli The Walking Deadista

15.03.2018 13:23 Muropaketin toimitus

Tuleva The Walking Dead: Our World on lisätyn todellisuuden zombie-peli. Next Gamesin uuden pelin yhteistyökumppaniksi on saatu Google Maps.

Kotimainen pelistudio Next Games on julkistanut uuden The Walking Dead -pelin, joka kantaa lisänimeä Our World. Pelin ensimmäisen trailerin näet alta.

Kuten trailerilta käy ilmi, The Walking Dead: Our World on Pokémon Gon tapaan toteutettu AR-peli eli lisätyn todellisuuden peli, joka tuo elävät kuolleet pelaajan omaan ympäristöön. Tuoreen tiedotteen mukaan pelin viralliseksi yhteistyökumppaniksi on saatu Google Maps, mikä mahdollistaa ajantasaisen sijaintitiedon välittämisen pelissä.

”Google Maps on kiistattomasti maailman paras karttapalvelu, joten voimme luottaa siihen, että tarjoamme ajan tasalla olevaa sijaintitietoa”, kertoo Next Gamesin toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen. ”Kun uusia rakennuksia ja teitä rakennetaan, ovat ne heti mukana pelissämme, mahdollistaen mukaansatempaavan pelikokemuksen kehittämisen.

”Google Mapsin avulla voimme tuoda peliin maailmankuulut maamerkit, kuten Vapaudenpatsaan, Eiffel-tornin, Burj Khalifan ja Big Benin, jolloin ympäristön tutkiminen on pelaajalle ainutlaatuinen kokemus.”

The Walking Dead: Our Worldilla ei ole virallista julkaisupäivää, mutta pelin ennakkorekisteröinti on jo avautunut Google Playssa. Tiedotteessa peliä kuvaillaan näin:

”Pelissä taistellaan zombeja vastaan pelaajan omassa ympäristössä – kaduilla, puistoissa ja kotisohvalla. Mukana pelissä ovat myös The Walking Dead tv-sarjan suosikkihahmot, kuten Rick, Daryl ja Michonne, joten maailmanloppua ei tarvitse kohdata yksin.”