Uusimmat

Scifi-seikkailu vailla painovoimaa: Suomalaisvoimin tehty Downward Spiral näyttää erittäin lupaavalta avaruusseikkailulta

01.04.2018 10:45 Muropaketin toimitus

Kotimainen 3rd Eye Studios julkaisee keväällä avaruusseikkailun Downward Spiral: Horus Station, joka ilmestyy PC:lle sekä PlayStation 4:lle VR-tuen kera.

Tieteisfiktion, innovatiivisten pelien ja virtuaalitodellisuuden ystävät, huomio! Suomalainen 3rd Eye Studios julkaisee tänä keväänä PC:lle ja PlayStation 4:lle scifi-pelin, joka vaikuttaa todella lupaavalta.

Muun muassa Remedylla ja RedLynxillä vaikuttaneiden pelikehittäjien muodostaman studion uutukainen on nimeltään Downward Spiral: Horus Station. Peli on painovoimattomaan tilaan sijoittuva seikkailu, jossa selvitetään, mitä hylätylle avaruusasemalle on tapahtunut. Peli on koettavissa perinteisempänä seikkailupelinä tai VR-kokemuksena, ja se tulee tukemaan PlayStation VR:ää, HTC Viveä, Oculus Riftiä sekä Windows Mixed Realitya.

Vaikka katastofin kokeneita avaruusasemia on koluttu videopeleissä ennenkin, lupaa Downward Spiral: Horus Station tarjota uudenlaisen kokemuksen. Ensinnäkin, peli luottaa ”ympäristön tarinankerrontaan”, eli Horus Stationin tarina välittyy pelaajalle kokonaan ilman dialogia tai välivideoita. Toiseksikin, pelin ohjausjärjestelmä pyrkii realistisuuteen, eli pelaaja ei voi vain leijua eteenpäin minne haluaa, vaan hänen täytyy ottaa vauhtia kiinteistä pinnoista tai käyttää apuvälineitä liikkumiseen.

Alta näet Downward Spiral: Horus Stationin trailerin. Kiinnostava yksityiskohta on myös, että pelin musiikista vastaa HIM-nokkamies Ville Valo.

Pelillä ei ole vielä virallista julkaisupäivää.