Uusimmat

Suosittu massiivimoninpeli Final Fantasy XIV jatkuu kehittäjiensä mukaan vaikka ikuisuuden

20.02.2021 22:08 Muropaketin toimitus

Square Enixin massiivimoninpeli Final Fantasy XIV on löytänyt pelaajansa taannoisen uudelleenkäynnistyksen myötä, eikä loppua suosiolle näy vielä hetkeen.

Pelin ohjaaja Naoki Yoshida puhui pelistä The Washington Postin kanssa ja paljasti, että nykyisellä pelaajakasvulla pelille on luvassa uutta sisältöä ainakin viiden vuoden edestä. Tosin mikään ei myöskään estä jatkamasta pelin tarinaa ikuisuuksiin saakka.

”[Square Enixin toimitusjohtaja Yosuke Matsuda] kannustaa meitä haalimaan lisää pelaajia meidän 30 miljoonan seikkailijan seuraksi ja hänellä on yhä suunnitelmia meidän tulevaisuudelle. Onneksemme emme näe meidän pysähtyvän ihan hetkeen. Jossain vaiheessa ajattelimme ehkä saavuttavamme huipun, mutta onneksi pelaajakantamme kasvaa kasvamistaan”, Yoshida kertoi kääntäjän kautta.

Hän avaa haastattelussa tarkemmin myös pelin massiivisten laajennusten kehittämistä ja paljastaa, että tarinalinjoja on usein kirjoitettu jo vuosiksi eteenpäin. Esimerkiksi vastikään julkistetun Endwalker-laajennuksen käsikirjoitus valmistui jo lokakuussa 2019.

Yoshida sai myös vastuulleen odotetun Final Fantasy XVI:n kehityksen, mutta siitä hän ei suostu vielä kertomaan sen enempää, sillä hän ei halua herättää fanien toiveita tai vaihtoehtoisesti pettää niitä synnyttämällä spekulaatioita.

Muropaketin uusimmat