Uusimmat

Superman-tähti Henry Cavill haluaa pääroolin Netflixin The Witcher -sarjasta

08.08.2018 14:45 Muropaketin toimitus

Henry Cavill on tunnustautunut The Witcher -pelien faniksi, ja hän haluaisi päähenkilö Geraltin roolin tulevassa Netflixin tv-sarjassa.

Supermanin roolista ja tuoreesta Mission: Impossible – Fallout -elokuvasta tunnettu Henry Cavill on ilmaissut kiinnostuksensa olla mukana Netflixin suunnittelemassa The Witcher -tv-sarjassa. GameSpotin mukaan Cavill nosti tuoreessa haastattelussa The Witcherin esiin projektina, jossa hän haluaisi olla mukana.

”Pelasin juuri The Witcher 3:n uudelleen läpi alusta loppuun”, Cavill kertoo. ”Rakastan sitä peliä. Se on todella hyvä.”

Kun Cavillilta kysyttiin, haluaisiko hän esittää juuri The Witcher -pelien päähenkilöä, Geralt of Riviaa (kuvassa), hän vastasi näin:

”Kyllä, se olisi upea rooli.”

Netflix on tuottamassa The Witcheriin perustuvaa sarjaa, jonka vastaavana tuottajana toimii muun muassa Daredevilia tuottanut Lauren S. Hissrich. Sarja ei perustu suoraan CD Projekt Red -studion peleihin, vaan puolalaisen Andrzej Sapkowskin fantasiakirjasarjaan, joka toimii myös pelien pohjana.

Netflixin The Witcher -sarja kuitenkin julkistettiin vasta viime toukokuussa, ja sen odotetaan näkevän päivänvalon vuonna 2020. Yhtään näyttelijäkiinnitystä ei ole vielä paljastettu, joten ehkäpä Cavillin olisi vielä mahdollista päästä mukaan tuotantoon.

Kolme peliä käsittävä The Witcher on Sapkowskin romaaneihin perustuva toimintaroolipelien sarja, joka on menestynyt erinomaisesti niin pelaajien kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Sarjan pelejä on myyty yli 33 miljoonaa kappaletta, joten on selvää, että myös The Witcher -tv-sarjalla on jo innokas katsojakunta valmiina.