Uusimmat

Taistelu liian vaikeaa, mutta pulmat liian helppoja? Tulevassa Tomb Raiderissa pääsee säätämään eri osa-alueiden vaikeutta erikseen

09.08.2018 19:14 Muropaketin toimitus

Shadow of the Tomb Raider tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja vaikeusasteen muokkaamiseen.

Monet pelit tarjoavat useampia eri vaikeusasteita, mutta on harvinaisempaa, että pelin eri osa-alueiden haastavuutta pääsee erikseen muokkaamaan. Näin toimii kuitenkin syyskuussa ilmestyvä Shadow of the Tomb Raider.

Kehittäjästudio Eidos Montreal kertoo tuoreessa blogipostauksessa, että pelissä voi säätää erikseen kolmea eri osa-aluetta: taistelua, puzzle-tehtäviä ja liikkumista. Jälkimmäinen viittaa varmaankin eniten kiipeilyyn ja muihin haastavampiin temppuihin.

Kullekin osa-alueelle on olemassa kolme asetusta helposta vaikeaan. Lisäksi tarjolla on Deadly Obsession -vaikeusaste, joka muuttaa kaikki osa-alueet haastaviksi, eikä niitä tämän jälkeen voi enää muuttaa samalla pelikerralla.

Tarjolla on myös monia muita asetuksia, jotka helpottavat pelaamista, kuten tähtäyksen herkkyys ja erilaiset tekstitysvaihtoehdot. Alla olevasta galleriasta näet kaksi esimerkkiä siitä, miten vaikeusasteiden muokkaaminen vaikuttaa peliin käytännössä.

Shadow of the Tomb Raider ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 14. syyskuuta.