Uusimmat

Tältä Diablo 3 ja Dark Souls näyttävät Nintendo Switchillä

27.08.2018 16:02 Muropaketin toimitus

Digital Foundry on julkaissut pelikuvaa Nintendo Switchille saapuvista Diablo 3  sekä Dark Souls Remastered -peleistä sekä analysoinyt, kuinka hyvin nämä pyörivät mobiililla pelikonsolilla.

Diablo 3 sekä Dark Souls saapuvat Nintendo Switchille vielä tämän vuoden aikana. Nyt Digital Foundry on päässyt testaamaan pelejä Nintendon mobiililla konsolilla jo ennakkoon ennen niiden virallista julkaisua.

Digital Foundryn mukaan Diablo 3 tulee toimimaan pelkällä Nintendo Switchillä 60fps ruudunpäivitysnopeudella ja 720p-resoluutiolla. Televisioon liitettynä resoluutio on puolestaan 960p. Pikaisten testien perusteella ruudunpäivitysnopeus tuntui vakaalta ja Nintendo Switch -käännös muutenkin lupaavalta.

Dark Souls Remastered toimii pelkällä konsolilla 30fps ruudunpäivitysnopeudella ja 720p-resoluutiolla, siinä missä televisioon liitettynä peli pyöri 1080p-resoluutiolla. Digital Foundryn testauksessa Dark Souls Remastered toimi hyvin, mutta demo oli melko rajoitettu, joten esimerkiksi alkuperäisessä Dark Soulsissa takkuillutta Blighttownia ei päästy kokeilemaan ollenkaan.