Uusimmat

Tämän takia Artifactista tuli täysi floppi, kertoo pelin kehittäjä ja Magic: The Gatheringin luoja

03.06.2019 17:13 Muropaketin toimitus

Artifact on romahtanut lähes kokonaan, ja nyt pelin kehittäjä on avautunut niistä syistä, jotka ajoivat pelaajat pois korttipelin parista.

Artifactin pelaajakanta on hiipunut hitaasti mutta varmasti, joka ei ole miellyttänyt pelin kehittäjä Richard Garfieldiä. Tämä tunnetaan supersuositun Magic: The Gatheringin luojana, joten epäonnistuminen toisen korttipelin parissa on varmasti ollut vaikea paikka.

Artifactin suurimmaksi ongelmaksi on muotoutunut se, että se on ahne: pelin ostamisen jälkeen se ei tarjoa pelaajalle kortteja pelaamalla, vaan niitä tulee hankkia oikealla rahalla. Eivätkä kortit ole edullisia.

Garfieldin mukaan ongelmakohtia on kolme. Pelin rahastusta ei otettu hyvillä mielin vastaan, siinä ei ollut pitkän aikavälin suunnitelmia pelaajien pitämiseksi Artifactin parissa ja juuri näiden syiden takia peli joutui varsinaisen negatiivisten arvioiden pommituksen kohteeksi.

Korttihain mukaan monet pelaajat ostivat Artifactin ainoastaan sen vuoksi, että sille pystyi antamaan negatiivisen arvosanan, jonka jälkeen peli palautettiin välittömästi. Asiasta uutisoi Rock Paper Shotgun -sivusto.