Uusimmat

Tätä kaikkea voit tehdä Cyberpunk 2077:ssä – pelistä paljastettiin iso kasa yksityiskohtia

22.07.2019 18:17 Muropaketin toimitus

CD Projekt RED -studion kiihkolla odotettu Cyberpunk 2077 aukeaa toden teolla, sillä pelistä on julkistettu sangen messevä määrä yksityiskohtia.

Puolalainen pelimedia on päässyt todistamaan Cyberpunk 2077:n uutta demoa, ja Wccftech-sivusto on koostanut yhteenvedon puolalaisten julkaisujen paljastamista yksityiskohdista.

Monet yksityiskohdat ovat hyvin mielenkiintoisia, kuten esimerkiksi se, että pelissä voi yhdistellä erilaisia kykyjä ja parannella niitä. Siinä on mukana myös erilaisia uskontoja, jotka erään toimittajan mukaan voivat aiheuttaa jonkinlaisen skandaalin.

Täysi lista paljastuksista löytyy täältä. Erityisen kiehtovina detaljeina mainittakoon, että pelin taistelumekaniikkaa on paranneltu niin, ettei pelaajan ruutu täyty erilaisista tiedoista. Numerot ovat yhä esillä, mutta huomattavasti vuoden 2018 demoa pienemmissä määrin. Mukana on myös erilaisia animaatioita, jotka kertovat mitä taistelussa oikein tapahtuu.

Peli ei kerro, kuinka erilaisia tehtäviä suoritetaan. Cyberpunk 2077:ssa on tarjolla monia erilaisia sivutehtäviä, joiden lisäksi Night Cityssa tapahtuu jatkuvasti monia asioita, joihin voi osallistua eri tavoilla. Vaikka pelaaja jätetään yksin miettimään tehtävien toteuttamista, tarjoaa peli mahdollisuuden saada erilaisia vinkkejä vaikkapa näkökykyyn liittyvillä kyberneettisillä parannelmilla.

Cyberpunk 2077 tulee saataville ensi vuoden huhtikuussa PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.