Uusimmat

The Division 2 ilmestyy virallisesti perjantaina, mutta ensimmäiset pääsevät jo pelaamaan

12.03.2019 13:40 Muropaketin toimitus

The Division 2:n eri versiot ilmestyvät eri aikoihin eri puolilla maailmaa. Ensimmäiset pääsevät jo nyt pelaamaan perjantaina julkaistavaa verkkoräiskintää.

Nykyään monet suuret pelit ilmestyvät liukuvalla aikataululla, jossa tarjotaan useita tapoja päästä pelaamaan jo ennen virallista julkaisupäivää. Näin on myös The Division 2:n kohdalla, sillä peli on jo nyt ensimmäisten ennakkotilaajien pelattavissa.

Pelin perusversio, eli Stardard Edition avautuu pelaajille perjantaina 15. maaliskuuta puolilta öin Xbox Onella ja PlayStation 4:lle, ja PC:llä ilmeisesti tuntia myöhemmin. Jos kuitenkin olet investoinut The Division 2:n kalliimpaan Gold- tai Ultimate-versioon, pitäisi pelin olla pelattavissa jo nyt kaikilla alustoilla.

Alta näet perus- ja erikoisversioiden lataus- ja käynnistysaikataulut Ubisoftin julkaisemissa kartoissa. Myös perusversion ennakkotilanneet voivat jo nyt laittaa pelin lataukseen, jotta pääsevät hyppäämään mukaan heti julkaisupäivänä.

Alta voit lukea Muropaketin ensituntumat ja haastattelun The Division 2:sta.

Ensituntumat: Maaliskuussa ilmestyvä The Division 2 vaikuttaa edeltäjäänsä rikkaammalta peliltä

Haastattelu: Washington D.C. on liekeissä pian ilmestyvässä The Division 2:ssa, mutta USA:n tapahtumiin peli ei ota kantaa

Muropaketin uusimmat