Uusimmat

The Last of Us Part 2:sta ei tule demoa ja pelin julkaisua mietitään vieläkin

06.04.2020 07:13 Muropaketin toimitus

Kehittäjä haluaa varmistaa kaikkien pelaajan saavan The Last of Us Part 2:n samaan aikaan käsiinsä. Demoa pelistä ei tulla kuitenkaan tekemään.

Viime viikolla Naughty Dog ilmoitti miljoonien pelaajien harmiksi, että The Last of Us Part 2:n julkaisupäivää lykätään. Syyksi kerrottiin koronaviruksen aiheuttamat logistiset ja taloudelliset ongelmat, sillä pelistudion mukaan itse kehitys on jo viime metreillä.

Lykkäyspäätöksen jälkeen pääkehittäjä Neil Druckmann on kertonut PlayStation Blogin virallisessa podcastissa, että pelin julkaisusuunnitelmia ei ole vielä löyty lukkoon, kuten VG24/7 kertoo.

Peliä ei tämänhetkisen tiedon mukaan tulla julkaisemaan edes digitaalisesti ennen kuin fyysiset kappaleet voidaan nekin toimittaa jälleenmyyjille ja pelaajille. Lopullisia päätöksiä asiasta ei kuitenkaan ole vielä tehty.

Naughty Dog ja PlayStation haluavat varmistaa, että kaikki pelaajat saavat pelin samanaikaisesti, ja tässä ovat Druckmannin mukaan haasteena jälleenmyyjät sekä suuren pelijulkaisun digitaalinen infrastruktuuri. Hän korostaa myös, että maailman tilanne koronaviruksen kanssa muuttuu päivästä toiseen, mikä epäilemättä vaikeuttaa suunnittelmien tekemistä.

Demoversiota The Last of Us Part 2:sta ei Druckmannin mukaan tulla tekemään, sillä se tietäisi valtavasti lisätöitä kehittäjille.

”Keskitymme mielummin viimeistelemään itse pelin”, Druckmann kertoo.

Uutisoimme The Last of Us Part 2:n julkaisuaikataulusta heti, kun asiasta vain saadaan tietoa. Naughty Dogin pitkään kehittämä seikkailupeli on Cyberpunk 2077:n ohella vuoden odotetuimpia julkaisuja.