Uusimmat

Turha innostua vielä: Beyond Good & Evil 2:n kehitys on vielä alkutekijöissään

19.06.2017 12:06 Muropaketin toimitus

Ubisoft julkaisi E3-messuilla pitkään odotetun Beyond Good & Evil 2 -pelin ensimmäisen trailerin. Tästä huolimatta pääsuunnittelija Michel Ancel kertoo, että pelin kehitystyö on vasta alussa.

Ennen viime viikolla järjestettyjä E3-messuja Beyond Good & Evil -sarjan pääkehittäjä Michel Ancel kertoi, ettei tapahtumassa nähtäisi vielä odotettua Beyond Good & Evil 2 -peliä. Siksi olikin melkoinen yllätys, kun julkaisija Ubisoft esitteli pelin julkistustrailerin oman E3-lehdistiötilaisuutensa yhteydessä.

Beyond Good & Evil 2:sta on siis saatu viimein esimakua, mutta varsinaista pelikuvaa traileri ei esittänyt. Tämä johtuu siitä, että pelin kehitys on vielä alkutekijöissään.

Ancel on luonnehtinut tuoreessa haastattelussa, että pelin kehityksessä on menossa ”päivä nolla”. PC Gamer kertoo, että Ubisoft Montpellier -studio alkoi jo kolme vuotta sitten työstää aurinkokuntasimulaatiota, joka toimii pelin perustana. Itse pelin kehitys on kuitenkin vasta aloitettu.

”Jos ei ole tällaista teknologiaa, ei oikein voi aloittaa peliä”, Ancel kuvailee. ”Se on liian vaikeaa. Mutta nyt voimme varmuudella sanoa, että teemme tämän pelin ja saamme sen valmiiksi. Koska meillä on teknologia siihen.”

Beyond Good & Evil 2:n kerrotaan olevan esiosa alkuperäiselle, vuonna 2003 ilmestyneelle seikkailupelille. Peli sijoittuu monikulttuuriseen System 3 -aurinkokuntaan, ja se tulee tarjoamaan myös saumattoman online-kokemuksen.

Muropaketin uusimmat