Uusimmat

Uusi Call of Duty esitellään hyvin pian, jos viime vuosista voi mitään päätellä

22.04.2020 14:32 Muropaketin toimitus

Activisionilla on tapana julkistaa vuosittainen Call of Duty -pelinsä huhti-toukokuussa.

Uusi vuosi tarkoittaa aina uutta Call of Dutya, joka ilmestyy yleensä loka- tai marraskuussa. Tämän vuotista Call of Dutya ei ole vielä julkistettu, mutta kauan pelin esittelyä joudutaan tuskin enää odottamaan.

Kävimme läpi tuoreimpien Call of Duty -sarjan pääpelien julkistuksia, ja useimmiten pelien esittelyt ovat osuneet juuri toukuun vaihteeseen. Esimerkiksi Call of Duty: Modern Warfare paljastettiin 30. huhtikuuta, Call of Duty: WWII 21. huhtikuuta ja Call of Duty: Infinite Warfare puolestaan 2. toukokuuta.

LUE MYÖS: Huhu: Vuoden uusi Call of Duty sijoittuu Vietnamiin

Kahden vuoden takainen Call of Duty: Black Ops 4 oli poikkeus sääntöön, sillä pelin olemassaolo paljastettiin jo maaliskuun alussa, mutta laajempi esittely trailereineen nähtiinkin sitten vasta 17. toukokuuta. Yleensä julkistus on kuitenkin osunut juuri näihin aikoihin.

Jos siis viime vuosista voi mitään päätellä, tullaan tämän vuoden Call of Duty paljastamaan seuraavan parin viikon aikana. Koronapandemian tuomat lisähaasteet pelien kehitykseen ja levitykseen saattavat kuitenkin vaikuttaa asiaan, kuin myös huhutut ongelmat pelin tuotannossa.