Uusimmat

Uusi vuoto paljasti valtavan määrän yksityiskohtia Grand Theft Auto VI:stä

01.07.2019 12:41 Muropaketin toimitus

Uuden vuodon perusteella Grand Theft Auto VI muistuttaa kovasti Netflix-sarja Narcosia ja vie pelaajan syvälle huumekaupan maailmaan.

Redditissä julkaistun vuodon perusteella GTA VI sijoittuu 70- ja 80-luvuille ja pelattavana hahmona on itseään tulevana huumelordina pitävä Ricardo. Tarinaan liittyy myös Kacey-niminen hahmo sekä nuori Martin Madrazo. Pelissä hahmot puhuvat omilla natiivikielillään, kuten espanjaksi, immersiivisyyden säilyttämiseksi.

Tarinassa pelaaja aloittaa Vice Cityn ja suuren Rio de Janeiroa muistuttavan Etelä-Amerikkalaisen alueen välillä toimivana kokaiinin salakuljettajana ja nousee tarinan myötä yhä suurempaan rooliin huumebisneksessä. Huumebisnes muistuttaa Vice City Storiesissa nähtyä järjestelmää, mutta paljon suurempana.

Mikäli tiedot pitävät paikkansa, on tarjolla useita kaupunkeja sekä valtava vankila, jolla on merkittävä rooli pelissä. Tarina on jaettu Red Dead Redemption 2:n tavoin lukuihin ja ympäristö sekä esimerkiksi pelistä löytyvät autot muuttuvat pelin edetessä.

GTA VI:ssä pelaajalla on käytössä RDR 2:n tavoin vain tämän henkilökohtainen ase, eikä takataskussa ole enää valtavaa asearsenaalia. Henkilökohtainen auto muistuttaa RDR 2:n omaa hevosta.

GTA VI:n kehitys on ollut vuodon mukaan käynnissä jo vuodesta 2012 saakka, mutta vauhti kiihtyi vasta vuonna 2015. Peli ilmestyy vasta PlayStation 5:lle ja Xbox Scarlettille, mutta sen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa. Tietoihin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella, sillä mitään todisteita niiden todenperäisyydelle ei ole annettu.

Muropaketin uusimmat