Uusimmat

Alan Wake ei tule PC:lle

15.07.2009 13:01 Jukka O. Kauppinen

Suomalaisen pelikehitysmaailman kärkipuoti Remedy Entertainment on kautta rantain vahvistanut, että Microsoftille työstettävä toimintaseikkailu Alan Wake ilmestyy vain Xbox 360:lle. PC-versio on toistaiseksi haudattu.

PC-version tilannetta onkin mietiskelty julkisuudessa jo heinäkuun alkupuolelta saakka. Remedyn käsikirjoittaja Sam Lake kertoi tuolloin, että tiimi keskittyy toistaiseksi pelkästään Xbox 360 -versioon.

”En valitettavasti voi juuri nyt sanoa, kuin että keskitymme tällä hetkellä täysillä 360-versioon ja tulemme kommentoimaan PC-versiota myöhemmin tarkemmin.”

Remedy on kuitenkin nyt vahvistanut, että studio työskentelee parhaillaan vain ja ainoastaan Alan Waken Xbox 360 -version parissa. PC-versio ei ole työn alla ja päätös sen tekemisestä on puhtaasti Microsoftin harteilla.

”Haluaisimme mielellämme nähdä pelistämme myös PC-version, mutta me emme päätä siitä.”

Remedy ei ole vastannut eDomen aikaisempaan tiedusteluun PC-version tilanteesta. Itsekukin voinee tehdä omat johtopäätöksensä, kun vastaamattomuus yhdistetään näihin uutisiin.

Lisää aiheesta

Alan Waken PC-versio muuttui kysymysmerkiksi

Suunnilleen tähän päivään asti pelaajat ovat eläneet siinä vakaassa uskossa, että Remedyn mainiolta näyttävä Alan Wake tultaisiin näkemään yhtä aikaa sekä PC:llä että Xbox 360:lla. Olisihan muun ajatteleminen miltei pyhäinhäväistystä kun huomioi Remedyn PC-taustat. Nyt alkaa kuitenkin näyttää aika heikolta.

E3dome: Hillittömän kaunista valon ja varjon leikkiä uusissa Alan Wake -kuvissa

Lue myös

Huhupartio väittää: Microsoft hyljeksii indiekehittäjiä?

Montako peliä tunnistat tästä kuvasta?

Nokia sulki N-Gage-studionsa

UFC julisti sodan EA:ta vastaan

Uh huh – t*ss*t tepsivät kun kaikki muu failaa