Uusimmat

Valve teki Counter-Strike: Global Offensiveen muutoksen, joka yllätti ja suututti pelin fanit

Kuva Counter-Strike -pelistä.

09.01.2021 20:21 Muropaketin toimitus

Valve on päättänyt poistaa tietokoneen ohjaamat varapelaajat Counter-Strike: Global Offensiven kilpailullisista 5 vs 5- ja 2 vs 2 -pelimuodoista.

Aiemmin ulos potkitun tai muusta syystä pelin kesken jättäneen pelaajan tilalle syntyi tietokoneen ohjaama botti, jota pelaajat ovat halutessaan pystyneet myös ohjaamaan. Jatkossa pelaajan menettänyt joukkue joutuu kuitenkin pelaamaan pysyvällä alimiehityksellä.

Valve ei ole perustellut muutosta virallisesti. Syynä saattaa kuitenkin olla se, että joissain tapauksissa neljästä kaverista muodostuneet ryhmät ovat potkineet ulkopuolisen viidennen pelaajan ulos ottelusta ilman hyvää syytä, koska he ovat halunneet pelata keskenään. Myös muuten kehnosti suoriutuneet pelaajat ovat saaneet usein kenkää, sillä tällöin paremmat pelaajat saavat ohjattavan botin kautta toisen elämän jokaiselle kierrokselle.

Oli syy mikä tahansa, muutos sai CS:GO-faneilta tyrmäävän vastaanoton. Jää nähtäväksi, onko kyseessä pysyvä muutos, vai reagoiko Valve fanien kielteiseen palautteeseen palauttamalla botin takaisin paikalleen. Aiheesta kertoi PC Gamer.