Uusimmat

Vertailuvideo: Kallot räjähtävät entistä aidommin, kun Sniper Elite -peli remasteroidaan uusille alustoille

10.04.2019 09:57 Muropaketin toimitus

Rebellion-pelistudio on julkistanut Sniper Elite V2 -pelin remasteroidun version, jota esitellään tuorella vertailuvideolla.

Suositun Sniper Elite -sotapelisarjan tulevaisuudesta tehtiin äskettäin useita paljastuksia, ja jo silloin Rebellion Developments julkisti, että Sniper Elite V2 -pelistä (2012) saapuu remasteroitu versio uusille alustoille. Nyt uudellenjulkaisu on saanut myös ilmestymispäivän ja trailerin.

Sniper Elite V2 Remastered ilmestyy jo 14. toukokuuta PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä Nintendo Switchille. Steamissa on tarjolla myös huokea päivitysversio niille pelaajille, jotka jo ennestään omistavat V2:n perusversion PC:lle.

V2 Remastered sisältää peruspelin lisäksi kaiken alkuperäiseen peliin tuodun lisäsisällön, parannetut grafiikat, valokuvamoodin, seitsemän lisähahmoa Zombie Army -peleistä, moninpelin ja yhteistyömoodin, sekä 4K- ja HDR -tuet PS4 Prolla ja Xbox One X:llä.

Ulkoasun parannuksista saa esimakua alla olevalla trailerilla, jolla asetetaan Sniper Elite -pelin uusi ja vanha versio rinnakkain. Ero on tosiaan melkoinen.