Uusimmat

Viiden tähden toimintapeli Devil May Cry 5 on nyt sarjan menestynein peli – ja sattumalta vielä tänään tuntuvassa tarjouksessa

19.02.2020 12:07 Muropaketin toimitus

Devil May Cry 5 on ylittänyt myyntiluvuissa hittisarjan kaikki aiemmat pelit.

Vajaa vuosi sitten ilmestynyt Devil May Cry 5 oli todellinen viiden tähden yllättäjä, ja se pääsi myös Muropaketin viime vuoden parhaiden pelien listalle. Nyt Bloody Disgusting raportoi, että pelistä tuli menestys myös pelimarkkinoilla.

Devil May Cry 5:ttä on nimittäin myyty maailmanlaajuisesti jo 3,1 miljoonaa kappaletta. Tämä tarkoittaa, että se on noussut koko DMC-sarjan myydyimmäksi julkaisuksi.

Sattumoisin Devil May Cry 5:n erikoisversio on myös parhaillaan erinomaisessa tarjouksessa PlayStation 4:lle, tosin vain tänään. Pelin Deluxe Edition kustantaa nimittäin PlayStation Storessa vain 24,95 euroa, eli vähemmän kuin perusversio. Tarjoushinta on kuitenkin voimassa vain huomiseen 20. helmikuuta asti, ja hinta palaa ennalleen jo ensi yön aikana.

Deluxe Edition on tarjouksessa myös PC:lle Steamissa, mutta paketti maksaa silti yli 70 euroa, eikä alennusprosentti ole kummoinen. Xbox One -versio ei näyttäisi olevan minkäänlaisessa tarjouksessa.