Uusimmat

Viimeinkin! Pokémon Go saa tällä viikolla ominaisuuden, jota on odotettu julkaisusta asti

19.06.2018 09:20 Muropaketin toimitus

Pokémon Gossa päästään viimein vaihtamaan taskuhirviöitä kavereiden kanssa.

Kun Pokémon Go julkistettiin 2,5 vuotta sitten, lupasivat kehittäjät, että Pokémoneja pystyisi pelissä myös vaihtamaan toisten pelaajien kanssa. Ominaisuutta ei kuitenkaan pelistä löytynyt sen ilmestyessä, ja sitä on toivottu turhaan parin vuoden ajan.

Nyt kaivattu mekaniikka kuitenkin lisätään viimein Pokémon Gohon, kertoo Polygon. Tällä viikolla ilmestyvä päivitys tuo peliin kaksi merkittävää sosiaalista ominaisuutta: kaverilistan sekä Pokémonien vaihtamisen.

Muita pelaajia voi lisätä kaverilistalle Trainer Code -koodilla, ja tämän jälkeen heidän kanssaan voi myös kasvattaa yhteistä Friendship Leveliä. Vaihtaminen taas onnistuu paikallisesti kavereiden kanssa, eli pelaajien pitää olla fyysisesti lähellä toisiaan. Molempien pelaajien pitää myös olla noussut vähintään tasolle 10.

Pokémon-vaihtojen ainoa varsinainen rajoite on se, että vaihtaminen vaatii jonkin verran Stardustia, ja vaadittu määrä vaihtelee ilmeisesti Pokémonin ja vaihtajien Friendship Levelin perusteella. Näistä ja muista uusista ominaisuuksista voi lukea tarkemmin pelin virallisilta sivuilta.