Uusimmat

Viimeinkin Suomessa! Pelien suoratoistopalvelu PlayStation Now avautuu tänään ja toimii myös PC:llä

12.03.2019 10:52 Muropaketin toimitus

Netflix-tyylinen pelien suoratoistopalvelu PlayStation Now avautuu tänään Suomessa. Palvelu tuo monet PlayStationin yksinoikeuspelit ensimmäistä kertaa pelattavaksi myös PC:llä.

Pelien suoratoisto saapuu viimeinkin toden teolla myös suomalaispelaajien ulottuville, kun PlayStation Now -pelipalvelu avautuu tänään Suomessa ja useissa muissa Euroopan maissa. PlayStation Now tuo tilaajan pelattavaksi yli 600 peliä, joista yli 250 on PlayStation 4 -pelejä. Valikoimasta löytyvät muun muassa Sonyn yksinoikeuspelit The Last of Us ja Bloodborne.

Kaikenlisäksi PlayStation Now toimii paitsi PS4:llä, myös PC:llä. Tietokoneella pelaaminen edellyttää tosin sekin DualShock 4 -ohjainta, mutta palvelu tuo joka tapauksessa monet pleikkarin yksinoikeuspelit ensi kertaa myös PC-pelaajien ulottuville.

PlayStation Now -palvelun kuukausimaksu on 14,95€, ja palvelun voi lunastaa myös koko vuodeksi hintaan 99,95€. Konsolilla pelejä voi myös asentaa, jolloin pelaaminen ei edellytä verkkoyhteyttä.

PlayStation Now -palvelun pitäisi avautua tänään, ja tarjolla on myös seitsemän päivän ilmainen kokeilujakso. Lisätietoja löytyy PlayStationin virallisilta sivuilta (josta emme tosin vielä saaneet tilaussivua avattua).

Päivitetty 12.3.2019 klo. 11.00. Lisätty palvelun hintatiedot.