Uusimmat

Testi HyperX Pulsefire Haste -pelihiiri liikkuu uskomattoman kepeästi

21.03.2021 11:00 Antti Voutilainen

Erittäin kevyet pelihiiret ovat nyt muotia. Olemme aiemmin testanneet langattoman kevythiiren, mutta nyt otimme mittaa myös kaapelillisesta versiosta.

Tässä kohtaa jo lienee turvallista sanoa, että huippukevyet pelihiiret ovat täällä jäädäkseen. Käytännössä kaikki tunnetuimmat oheislaitevalmistajat ovat hypänneet ”suurin pudottaja” -kilpailuun omilla tuotoksillaan. Odotettavissa on, että tämän vuoden kuluessa ”rautavalmistajat” hyppäävät täysillä kisaan mukaan.

Huippukevyiden hiirten valttina on niiden käyttömukavuus. Hiiren liikuttelu on yksinkertaisesti kevyempää ja luonnollisempaa.

Edellisen Logitech-arvostelun yhteydessä mainitsin, että siirtymä kevyestä painavampaan tulee todennäköisesti olemaan haastavampaa. Niinhän siinä kävikin. Keveyteen ehti tottua, ja sen jälkeen selvästi painavampi hiiri tuntui kömpelöltä ja ”raskaalta” liikuteltavalta.

Huippukevyiden pelihiirien tavaramerkiksi on muodostunut hunajakennorakenne. Sellainen löytyy myös testiin otetusta HyperX Pulsefire Haste -pelihiirestä. Langallisena hiirenä se asettuu kilpailemaan varsin kirjavan joukon kanssa, mutta kuitenkin samassa painoluokassa. Kirjoitushetkellä hiiren hinta on 59,90 euroa. Samaan hintaluokkaan ja painosarjaan asettuvat muun muassa Glorious PC Gaming Racen Model O ja Model D, Xtrfy:n M4 RGB, SteelSeriesin Aerox 3 sekä Razerin Viper ja Deathadder v2.

Testissä tutustutaan Pulsefire Haste -pelihiiren ominaisuuksiin, suorituskykyyn ja käyttömukavuuteen.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Esittely
  3. Käyttökokemukset
  4. Yhteenveto

Antti Voutilainen

”Aloitin Muroka-koulussa vajaat kuusi vuotta sitten. Jalo tavoitteeni on tulla RGB led-valaistun vyön Murokaksi vielä jonain päivänä. Harjoitusnäytteitäni päätyy pääasiassa tietotekniikka- ja peliosioihin. Välillä myös Pelaaja-lehteen. Jos en ole pyrkimässä kohti Muroka-tavoitettani, olen todennäköisesti grindaamassa Destiny 2:sta, sillä siinäkin matka on päämäärää tärkeämpi."

Muropaketin uusimmat