Uusimmat

Akasa tuo markkinoille Otto SC12- ja Otto SF12 -tuulettimet – kestävyyttä jopa teollisuuskäyttöön

10.02.2022 08:02 Muropaketin toimitus

Akasa on julkistanut uusia tuotteita tuuletinvalikoimaansa. Luvassa on Otto-sarjan tuulettimia, joiden luvataan kestävän kovaa käyttöä.

IP68-luokitellut, 120 millimetrin Otto SC12- ja Otto SF12 -tuulettimien lavat ovat vettä hylkiviä, jonka ansiosta lapojen luvataan tuottavan suuren ilmavirran. Tämä puolestaan auttaa poistamaan lämpöä ja pölyä tietokonejärjestelmästä.

Tärinänvaimennusrakenne on patentoitu, ja se takaa pehmeän toiminnan tuulettimen lapojen ja lasikuitupolymeerirungon välillä. Akasa kertoo, että IP68-luokituksen ansiosta Otto on soveltuva raskaaseen käyttöön ja teollisiin sovellutuksiin, joten tuuletin kestää kovia olosuhteita.

Tuulettimissa on irrotettava runko, joka helpottaa huoltoa ja puhdistusta. Tämä mahdollistaa tuulettimien käyttöiän pidentämisen.

Tuotteet luottavat kolmivaiheiseen moottoriin, jonka Akasa lupaa mahdollistavan tasaisen toiminnan. Moottorin pitäisi olla tärinältään alhainen ja käyttöiältään pitkä. Tuulettimien kiinnitysnastat ovat niin ikään suunniteltu tärinän minimointi mielessä, joka tarkoittaa hiljaisempaa tuulettimien toimintaa.

SC12-versiossa on Akasan mukaan hienosäädetty ja optimoitu staattisen ilmanpaine, jonka pitäisi mahdollistaa suurempi ilmavirta etenkin käytettäessä tuuletinta AIO-nestejäähdyttimissä tai suorittimien jäähdytyselementeissä. SF12-mallissa puolestaan on S-Flow-muotoilu, joka tuottaa parempia tuloksia PC-kotelon yleisessä jäähdyttämisessä. Otto SC12 (AK-FN109) ja OTTO SF12 (AK-FN110) -tuulettimien hinnaksi on ilmoitettu 25,95 euroa.

Muropaketin uusimmat