UUSIMMAT

Asus esitteli peräti seitsemän B450-emolevyä

02.08.2018 19:03 | Muropaketin toimitus

Asuksen AMD B450 -piirisarjaan perustuvassa emolevymallistossa edustettuina ovat kaikki yhtiön viimeaikaiset emolevysarjat: ROG Strix, Prime ja TUF.

Lippulaivamalleja näistä edustavat ROG Strix B450-I ja ROG Strix B450-F. ATX-kokostandardin mukainen B450-F Gaming on katraan parhaiten varusteltu malli. Pienempää kokoluokkaa näistä taas edustaa Strix B450-I Gaming, joka on mini-ITX emolevy.

Selkein ROG Strix -sarjan ero ominaisuuksissa tulee valmiista langattoman verkkoyhteyden vastaanottimesta. Strix-sarja tarjoaa lisäksi Supreme FX 1220A-äänikortin, kun muissa vaihtoehdoissa käytetään tavanomaisempia Realtekin äänipiirejä.

TUF-sarja on edullisempi, mutta edelleen pelikäyttäjille suunnattu tuotesarja. Se sisältää kaksi AMD B450 -piirisarjan emolevyä, toinen ATX- ja toinen mATX-koossa. Ero syntyy tulee USB-porttien määrässä, ja lisäksi PCIe x1-paikkojen määrä putoaa pienemmässä koossa kolmesta yhteen.

Prime-sarjan katraaseen kuuluu  kolme emolevyä, joista ATX-koossa on Prime B450 Plus, ja mATX-koossa kaksi mallia: Prime B450M-K ja Prime B450M-A. Erona kahden viimemainitun välillä on muistipaikkojen ja SATA-porttien vähempi määrä K-versiossa. Prime-sarjan Plus-malli erottuu edukseen ATX-koon mahdollistamilla runsaammilla PCIe-liitännöillä, mutta muilta osin malli on samankaltainen B450M-A-malliversion kanssa.

Muropaketin uusimmat