Uusimmat

Asus esitteli TUF Gaming GT301 -miditornikotelon

21.02.2020 12:52 Muropaketin toimitus

TUF Gaming GT301 -koteloa luonnehditaan kompaktiksi malliksi, jossa on huomioitu myös ilmankierto. Etupaneelin hunajakennorakenne on vaihtelua karkaistulle lasille.

Asuksen TUF-sarja saa uuden vahvistuksen koteloihinsa. Uusin tulokas on TUF Gaming GT301 -miditornikotelo.

Huomio kiinnittyy ensimmäisenä kotelon etupaneeliin, joka ei ole karkaistua lasia. Hunajakennorakenteinen etupaneeli sallii paremmin ilmankierron eikä pölynkään pitäisi muodostua ongelmaksi, sillä etupaneelista löytyy myös pölysuodatin. Etupaneelia koristavalle kankaiselle remmille ei sen sijana ole tarkempaa selitystä. Oletettavasti remmin tarkoitus on enemmän toimia koristeena kuin kantohihnana.

Kotelon ulkomitat ovat 426 x 214 x 482 millimetriä. Kotelon paino yksinään on 7,2 kg. Emolevytuki kattaa ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyt. Prosessoricoolerille on asetettu 160 millimetrin korkeusrajoitus ja näytönohjaimella on 320 millimetrin pituusrajoitus.

Kotelosta löytyy neljä asennuspaikkaa 2,5 tuuman asemille. Lisäksi virtalähdesuojan alta löytyy kiintolevykehikko, johon saa kaksi 3.5 tuuman kiintolevyä tai kaksi 2,5 tuuman asemaa.

Kotelon etupaneelista löytyy kolme esiasennettua 120 millimetrin ARGB-tuuletinta. Takapaneelissa on vielä yksi 120 millimetrin tuuletin, jossa valaistusta ei sen sijaan ole. Valaistusta varten kotelosta löytyy 6-porttinen Aura Sync addressable-RGB -ohjain, joka on kytkettynä I/O-paneelista löytyvään hallintanäppäimeen. Hallinta onnistuu luonnollisesti myös Asuksen Aura Sync -ohjelman avulla.

Toistaiseksi TUF Gaming GT301 -kotelon hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole tarkempia tietoja.

Muropaketin uusimmat