Uusimmat

Be quiet! julkaisi Pure Base 500DX -miditornikotelon

17.04.2020 10:36 Muropaketin toimitus

Pure Base 500DX -kotelossa verkkorakenteinen etupaneeli sallii sisarmallejaan paremman ilmankierron. Mukaan on saatu myös ARGB led-valaistusta.

Be quiet! esitteli Pure Base 500DX -koteloa ensimmäisen kerran CES 2020 -messuilla. Nyt vuorossa on kotelon julkaisu.

Erona Pure Base -sarjan sisarmalleihin on tehokkaamman ilmankierron salliva etupaneeli. Etupaneeli ei ole kauttaaltaan verkkorakenteinen vaan sen keskellä on umpinainen kaistale, johon on kiinnitetty myös ARGB-led-nauhat. ARGB-led-nauhaa löytyy myös kotelon sisältä. Kotelon vasen kylki on karkaistua lasia, sallien näkymän kotelon sisälle.

Kotelon ulkomitat jalkojen kanssa ovat 450 x 232 x 463 millimetriä. Koteloon saa asennettua ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn. Kotelon ulkomitat sallivat korkeimmillaan 190 millimetriä korkean prosessoricoolerin asennuksen. Näytönohjaimille pituusrajoitukseksi on asetettu 369 millimetriä.

Massamuisteja silmällä pitäen kotelosta löytyy kiintolevykehikko, johon saa asennettua kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä. Pienemmille 2,5 tuuman asemille on varattu viisi asennuspaikkaa.

ARGB-led-nauhojen lisäksi kotelon mukana toimitetaan kolme esiasennettua 140 millimetrin Pure Wings 2 -tuuletinta.

Kotelon paneelin yläosaan sijoitetusta I/O-paneelista löytyy yksi USB 3.1 Type-C Gen 2 -liitäntä, yksi USB 3.0 -liitäntä, HD audio -liitännät ja kytkin led-valaistukselle. Led-valaistuksen saa liitettyä myös emolevyn ARGB-liitäntään ja sitä sen saa hallittavaksi ohjelmallisesti.

Be quiet! Pure Base 500DX -uutuuskotelon toimitukset alkavat 28. huhtikuuta. Se tulee saataville mustan ja valkoisen värisenä. Valmistajan suositushinnaksi on asetettu 99,90 euroa.

Muropaketin uusimmat