Uusimmat

Bitfenix julkaisi Dawn TG -miditornikotelon

21.01.2020 17:15 Muropaketin toimitus

Uudessa Dawn TG -kotelossa huomiota on kiinnitetty erityisesti RGB-led-valaistukseen, mutta myös lasipaneelien kestävyyteen.

Bitfenixin tuorein julkaisu on lasittunut katseiden vangitsija, eli Dawn TG -miditornikotelo. Kotelon erottuvin piirre on sen etu- ja kylkipaneelia koristava RGB-led-valaistus. Kotelon lasipaneeleiden kerrotaan olevan myös poikkeuksellisen kestäviä.

Kotelon ulkomitat ovat 220 x 485,5 x 449 millimetriä. Painoa komeudelle on kertynyt 9,87 kg. Kotelon kanssa yhteensopivia emolevyjä ovat E-ATX, ATX, mATX ja Mini-ITX -emolevyt. Prosessoricoolerin korkeusrajoitus on 165 millimetriä ja näytönohjaimelle pituusrajoitukseksi on määritetty 380 millimetriä.

Massamuisteja varten kotelosta löytyy asennuspaikat neljälle 3,5 tuuman kiintolevylle. Vaihtoehtoisesti koteloon saa asennettua viisi 2,5 tuuman asemaa.

Kotelon etu- ja kattopaneeleista löytyy pölysuodattimet. Samoin myös pohjasta. Mikäli kattopaneelia ei tarvitse ilmankiertoon, sen voi sulkea kokonaan kiinteällä paneelilla.

Kotelon valaistus on hallittavissa joko kotelosta löytyvän RGB-näppäimen avulla tai ohjelmallisesti, kun RGB-ohjain on liitetty emolevyyn. Ohjain tukee Gigabyten, Asuksen, MSI:n ja Asrockin hallintaohjelmia.

Kotelon etuosaan sijoitetusta I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, yksi USB 3.1 Gen 2 Type-C -liitäntä ja 3,5 millimetrin liittimet kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Bitfenixin uuden kotelon toimitukset ovat alkaneet. Suomessa kotelon hinnat alkavat 114,90 eurosta.

Muropaketin uusimmat