Uusimmat

Calyos aloitti Kickstarter-kampanjan NSG S0 -erikoiskotelolleen

06.04.2017 11:04 Muropaketin toimitus

Calyos esitteli uutta passiivijäähdytteistä NSG S0 -kotelokonseptiaan CES 2017 -messuilla. Sittemmin Calyos on avannut Kickstarter-kampanjan rahoituksen keräämiseksi tuotantoa varten. Kotelon erottuu muista sillä, että se kykenee pitämään high-end-kokoonpanon viileämpänä kuin aktiivijäähdytteiset järjestelmät.

Passiivijähdytys perustuu Calyosin kehittämään lämpöputkijäähdytysärjestelmään ja suureen rivastoon, joilla lämpö johdetaan pois komponenteista. Kun jäähdytys on passiivinen, myös melun tuotanto on minimissä. Ainoat mahdolliset melunlähteet ovat kokoonpanoon asennetttavat kiintolevyt ja virtalähde.

Yhteensopivuus taataan Intelin ja AMD:n prosessorikannoille. Näytönohjaimissa tuki löytyy kattavammin NVIDIAn GeForce-korteille. Tehokkaimpana GeForce GTX 1080 Ti. AMD:n Vega-näytönohjaimien tuki on työn alla.

Calyos on asettanut kampanjan tavoitteeksi 150 000 euroa, ja se on jo ylitetty. Pelkistetyimpien koteloiden toimitukset voivat siis alkaa elokuussa. Halvimmillaan kotelon saa rahoittamalla 549 euroa. Toimitus Suomeen kustantaa 45 euroa.

Muropaketin uusimmat