Uusimmat

Cooler Master julkaisi MasterBox Q500L -miditornikotelon

04.04.2019 10:55 Muropaketin toimitus

MasterBox Q500L on identtisen kokoinen Cooler Masterin MasterBox Q300L -kotelon kanssa. Muutokset löytyvät kotelon sisältä. Uusi malli tarjoaakin nyt enemmän tilaa massamuisteille.

CoolerMasterin kompaktien koteloiden mallisto laajenee MasterBox Q500L -miditornikotelolla. Uusi malli on päivitetty versio edeltäjästään, MasterBox Q300L -mallista.

Kooltaan uutuuskotelo on identtinen edeltäjänsä kanssa. Pintapuoliset erot löytyvät etu- ja kattopaneelien magneettisista pölysuodatinpaneeleista, joissa on toisistaan poikkeavat kuvioinnit. MasterBox Q500L -kotelossa on niin ikään I/O-paneeli, jonka sijoituspaikan voi valita kolmen vaihtoehdon välillä.

Kotelon ulkomitat ovat 386 x 230 x 381 millimetriä. Koko sallii asennettavaksi ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn.

Prosessoricoolerille on asetettu 160 millimetrin korkeusrajoitus. Näytönohjaimen pituusrajoitus on 360 millimetriä, kun virtalähteen pituus ei yli 160 millimetriä. Muutoin pituusrajoitus on 270 millimetriä.

ATX- ja mATX-emolevyillä virtalähde on sijoitettava etupaneelin yhteyteen. Ainoastaan Mini-ITX -emolevyn kanssa virtalähteen pystyy sijoittamaan kotelon pohjalle ilman yhteensopivuusongelmia.

Massamuisteille on varattuna kaksi asennuskehikkoa. Yhteen kehikkoon saa mahtumaan yhden 3,5 tuuman kiintolevyn tai kaksi 2,5 tuuman asemaa. Enintään koteloon on asennettavissa neljä 2,5-tuumaista asemaa.

Cooler Master MasterBox Q500L -miditornikotelon toimitukset alkavat pian. Yhdysvalloissa valmistajan suositushinnaksi on asetettu 60 dollaria. Suoraan euroiksi muutettuna hinta on n. 53,60 euroa.

Muropaketin uusimmat