Uusimmat

Corsair esitteli Bulldog-pelikotelon ja Lapdog-pelialustan olohuonekäyttöön

02.06.2015 13:26 Juha Kokkonen

Bulldog

Corsair on esitellyt Computex-messuilla uusia mielenkiintoisia tuotteita, joihin lukeutuvat Bulldogiksi ja Lapdogiksi nimetyt innovaatiot. Bulldog on kompakti pelikotelo ja Lapdog puolestaan pelialusta sohvakäyttöön. Corsairin mukaan Bulldog on kehitetty olohuonekäyttöön tarjoamaan huippuluokan pelikokemus 4K-television parina. Bulldogilla on pyritty pelikonsolien kokoluokkaan käyttämällä uutta Corsairin 600 wattista SFX-virtalähdettä, nestekiertoon perustuvaa prosessoricooleria sekä lisävarusteena myytävää näytönohjaimen nestejäähdytysratkaisua.

Kotelon mukana toimitettava nestejäähdytteinen H5SF-prosessoricooleri on suunniteltu poikkeuksellisen pienikokoiseksi ja se puhaltaa lämmön suoraan ulos kotelosta pienen jäähdyttimen avulla. Näytönohjaimen jäähdytystä on mahdollista tehostaa erikseen myytävällä H55-nestejäähdytysjärjestelmällä sekä näytönohjainasennuksen mahdollistavalla HG10-asennuskehikolla (yhteishinta 99 dollaria). SFX-virtalähde on modulaarinen ja varustettu 92 mm tuulettimella. Bulldog-pakettiin kuuluu myös Intelin Z-sarjan mini-ITX-emolevy, jonka teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Lapdog

Lapdog on puolestaan olohuone ja sohvakäyttöön tarkoitettu pelialusta näppäimistölle ja hiirelle. Alusta sisältää paikan Corsairin näppäimistölle, 28 x 18 cm kokoisen hiirialustan, säilytyslokeron hiiren ja näppäimistön kaapeleille sekä useita USB-liitäntöjä hiirtä, näppäimistöä ja muita oheislaitteita varten. Lapdogin alapinta on pehmustettu ja muotoiltu muistivaahtotyynyn avulla.

Bulldog ja Lapdog ovat esillä parhaillaan käynnissä olevilla Computex-messuilla Taiwanissa ja ne tulevat saataville viimeisellä vuosineljänneksellä. Kotelon, virtalähteen, prosessoricoolerin ja Intelin Z-sarjan emolevyn sisältävä Bulldog-peruspaketti maksaa 399 dollaria. Lapdog-pelialusta puolestaan maksaa 89 dollaria ilman näppäimistöä tai 199 dollaria K65 RGB -näppäimistön kanssa.

Corsair Bulldog -esittelysivu

Corsair Lapdog -esittelysivu

Muropaketin uusimmat