Uusimmat

Corsair julkaisi Carbide SPEC-06 RGB -miditornikotelon

18.07.2018 20:18 Muropaketin toimitus

Carbide SPEC-06 RGB -kotelossa on aiempia malleja hillitympi ulkonäkö. RGB led-valaistus ja karkaistusta lasista tehty sivupaneeli ovat edelleen mukana.

Corsair täydentää jälleen Carbide-kotelosarjaansa. Tällä kertaa kyseessä on hillitymmällä ulkonäöllä varustettu malli. Etupaneelia koristaa RGB led-raita ja etupaneelin alaosasta löytyvä valaistu kaistale. Valaistuksen säätöä varten kotelossa on kolminäppäiminen ohjain, jolla saadaan aikaan seitsemän erilaista valaistusvaihtoehtoa.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 523 x 296 x 553 millimetriä. Emolevytuki kattaa ATX,- mATX- ja Mini-ITX -emolevyt. Laajennettavuuden puolesta kotelosta löytyy kelkat kahdelle 3,5 kiintolevylle kun 2,5 tuuman asemalle on varattuna neljä kiinnityspaikkaa. Prosessoricoolereille on asetettu 170 millimetrin korkeusrajoitus. Näytönohjaimille pituusrajoitus on 370 millimetriä.

Vesijäähdytystä silmällä pitäen etupaneelin taakse saa mahtumaan suurimmillaan 360 millimetrin jäähdyttimen. Kattoon saa vastaavasti 240 millimetrin jäähdyttimen. Vesijäähdytyksen sijaan koteloon saa enimmillään kuusi 120 millimetrin tuuletinta. Kotelon mukana toimitetaan oletuksena kaksi 120 millimetrin tuuletinta.

Carbide SPEC-06 -miditornikotelo on saatavilla myös ilman RGB-valoja. RGB-valaisemattomissa koteloissa mustan kotelon etupaneelin koristenauha on punainen, valkoista koteloa koristaa vaaleamman valkoinen raita. Ilman RGB-valaistusta kotelo maksaa Corsairin verkkokaupassa 84,90 euroa, RGB-valoversiot maksavat kympin enemmän.

Muropaketin uusimmat