Deepcoolilta näyttävä nestejäähdytyksellä varustettu ATX-kotelo

08.01.2016 12:59 | Juha Kokkonen

deepcoolgenome

Deepcool on esitellyt CES-messuilla uuden Gamer Storm -brändinsä alle Genome-kotelon, joka on varustettu integroidulla nestejäähdytysratkaisulla. Valmistajan itsensä mukaan kyseessä on tietokoneen jäähdytysratkaisu, joka koostuu kotelosta ja nestejäähdytysjärjestelmästä. Genomen ulkoinen toteutus on etenkin etupaneelin osalta näyttävä, sillä erikoisen muotoilun lisäksi etupaneelin keskelle on sijoitettu sylinterimäinen nestesäiliö, jonka sisällä on spiraalin muotoiset koristeputket.

deepcoolgenome_3

Teräsrakenteisen kotelon ulkomitat ovat 506 x 210 x 505 mm ja paino jäähdytysjärjestelmineen 9,77 kg. Kotelo on yhteensopiva ATX-, micro-ATX- ja mini-ITX-emolevyjen kanssa. Ulkoisia asemapaikkoja ei ole lainkaan, mutta sisältä löytyy kaksi 3,5 tuuman sekä neljä 2,5 tuuman levypaikkaa. Perinteisiä laajennuskorttipaikkoja on seitsemän, joiden lisäksi niiden vierestä löytyy kaksi pystysuuntaista korttipaikkaa. Nämä korttipaikat mahdollistavat näytönohjaimen asentamisen näytille pystyasentoon ikkunan eteen, mutta jostain syystä kotelon mukana ei toimiteta PCI-E-jatkokaapelia kortin asentamiseksi. Näytönohjaimen maksimipituudeksi ilmoitetaan 330 mm.

deepcoolgenome_2

Jäähdytystä varten kotelosta löytyy esiasennettuna modifioitu versio Deepcoolin Gamer Storm Captain -nestecoolerista. Esitäytetty ja käyttövalmis cooleri pohjautuu 360 mm jäähdyttimeen, joka on varustettu kolmella LED-valaistulla 120 mm LED-tuulettimella. Prosessoriblokin valaistu koristeputki on kotelon väriteeman mukainen. Lisäksi koteloon on asennettu yksi 120 mm takatuuletin ja etupaneeliin on mahdollista asentaa kaksi 120 mm tuuletinta tai yksi 200 mm tuuletin.

Deepcool Gamer Storm Genome tulee saataville tammikuun aikana ja sen suositushinta on 249,99 dollaria. Kotelo tulee saataville mustana ja valkoisena sinisillä, punaisilla ja vihreillä korostuksilla varustettuna.

Deepcool Gamer Storm Genome -tuotesivu