Uusimmat

EKWB julkaisi RGB led-valaistut EK-KIT RGB 240- ja 360 -vesijäähdytyskitit

25.06.2018 20:33 Muropaketin toimitus

Uusissa EKWB:n kiteissä RGB led -valaistus löytyy prosessorin vesiblokista, pumpusta ja tuulettimista. Muutoin eroja aiempiin valmiskitteihin ei ole.

EKWB laajentaa vesijäähdytyskittien mallistoaan. Uusimmassa laajennuksessa huomio on ulkonäössä eli tarkemmin led-valaistuksessa. Kitit sisältävät kaikki tarvittavat komponentit custom-vesijäähdytyksen rakentamiselle tislattua vettä lukuun ottamatta. Jäähdytyskitin RGB led -valaistus on yhteensopiva Asuksen, Gigabyten, MSI:n ja Asrockin ohjelmien kanssa, jolloin valaistuksen saa synkronoitua emolevyn valaistuksen kanssa.

Prosessorikantatuki kattaa Intelin kaikki nykyiset prosessorikannat. AMD:n osalta tuettuna on ainoastaan AM4-prosessorikanta.

Molemmissa kiteissä käytetään EKWB:n aiemmin julkaisemia komponentteja. EK-KIT RGB 240 -vesijäähdytyskitissä jäähdytin on 240 millimetrin pituinen. Sen mukana toimitetaan kaksi 120 millimetrin tuuletinta. EK-KIT RGB 360 -kitissä jäähdyttimen pituus kasvaa 360 millimetriin ja tuulettimien määrä kasvaa kolmeen.

Ensivaiheessa kitit ovat saatavilla EKWB:n oman verkkokaupan kautta. Kitit saadaan jälleenmyyjien valikoimiin viiveellä. Aivan halvimmasta päästä kitit eivät ole, sillä pienemmän EK-KIT RGB 240 -kitin hinta dollareissa on 561 dollaria. Suoraan euroiksi muutettuna hinta on noin 482 euroa. Suuremman kitin hinta nousee 610 dollariin. Euroiksi muutettuna hinta on 524 euroa.