Uusimmat

Epos B20-streaming-mikrofoni tarjoaa studiotasoista lähetyslaatua pelaajille

02.06.2021 17:09 Muropaketin toimitus

Epos on julkistanut uuden, erityisesti pelaajille suunnatun mikrofonin. B20 kerrotaan tuottavan laadukkaita tallenteita, mutta tarjoaa myös vaivattoman liitettävyyden ja elegantin muotoilun.

Monille erilaisille pelaajille suunniteltu B20-mikrofoni tarjoaa studiotasoisen lähetyslaadun (24 bittiä, 48 kHz) ja vähentää samalla ei-toivottua taustamelua tuottaen viiveettömän tallennuskokemuksen. Mikrofonissa voi käyttää neljää eri kuviota: cardioid, stereo, bidirectional tai omnidirectional. Ne auttavat tallentamisessa eri tilanteissa, kuten yhden henkilön striimauksessa, parilähetyksissä ja tiimipeleissä.

B20:ssa on integroidut äänisäätimet, joilla voi säätää äänenvoimakkuutta, vahvistusta ja mykistystä. Käytön aikana LED-ilmaisimet näyttävät, onko mikrofoni aktiivinen vai mykistetty. B20 sisältää myös kuulokeliitännän, jonka kautta voidaan tarkkailla ääntä ja miksata peliääntä. Mikrofonissa on erillinen pöytäteline, mutta myös 3/8 tuuman kierre, joka sopii suoraan puomivarsiin, mikä lisää sijoittelumahdollisuuksia. Epos B20 -mikrofoni liitetään joko USB-C- ja USB-A-kaapelilla.

”B20 on erinomainen valinta pelaajille, jotka haluavat parantaa tallennusten, lähetysten ja ääniviestinnän laatua. Olemme ylpeitä voidessamme kehittää tuotteita, joiden avulla ihmiset voivat uppoutua peleihin, ja B20 jatkaa tätä perinnettä hienosti”, toteaa Maja Sand-Grimnitz, EPOSin Director, Global Marketing, Gaming.

Epos B20 -mikrofoni toimii PC:n, PS4:n ja Mac:n kanssa. Epos B20 -mikrofoni on saatavana heti ja sen suositushinta on 199 euroa.

Muropaketin uusimmat