Esittelyssä viikon välttämättömyysvaruste: Ulkoinen Alphacool Powerbutton -virtanäppäin

03.06.2018 19:18 | Muropaketin toimitus

Alphacool Powerbutton -virtanäppäimen avulla tietokoneen käynnistäminen helpottuu huomattavasti, mikäli kone on sijoitettuna hankalaan paikkaan. Virtanäppäimen avulla koneen saa myös piilotettua helpommin, mikäli koneen ulkonäkö ei jostain syystä miellytä.

Alphacool on keksinyt ongelman, johon se luonnollisesti on myös kehittänyt oman ratkaisunsa. Alphacool Powerbutton -virtanäppäin tuo tietokoneen virtanäppäimen kirjaimellisesti käsien ulottuville. Virtanäppäin on kahden metrin pituisen kaapelin päässä, joten ulottuvuutta riittää. Kaapeli on toteutettu y-kaapelina, joten tietokoneen alkuperäinen virtanäppäin on käytettävissä vaikka koneeseen olisi virittänyt Alphacoolin ratkaisun.

Virtanäppäimen korkeus on 49 millimetriä ja halkaisija 45 millimetriä. Leveämmän pohjalevyn halkaisija on 50 millimetriä. Virtanäppäimen viimeistelystä huolehtii punaiset led-valot, jotka ympäröivät itse virtanäppäintä.

Materiaalina virtanäppäimessä on käytetty alumiinia, ja saatavilla on kaksi värivaihtoehtoa: musta ja kromattu. LED-valon väri on punainen kummassakin versiossa. Alphacool Powerbutton -virtanäppäimet ovat tilattavissa Alphacoolin omasta verkkokaupasta noin 30 euron hintaan.

Muropaketin uusimmat