G.SKILL julkaisi oman DDR5-lippulaivamuistinsa – Trident Z5 -mallistossa valittavissa kolme nopeusversioita

18.10.2021 10:55 | Muropaketin toimitus

Intelin uusimpien prosessorien ja emolevyjen julkaisun lähestyessä myös uusia DDR5-muisteja julkaistaan tasaiseen tahtiin. G.SKILL julkaisi Trident Z5- ja Trident Z5 RGB -mallisarjat, jotka sijoittuvat valmistajan malliston yläpäähän, sillä nopeimmat versiot yltävän 6400 megahertsiin.

G.SKILLin uudet muistikitit on optimoitu Intelin tuleville alustoille. Huipulle asettuu DDR5-6400 -versio. Kaikki myyntiin tulevat muistikitit ovat kapasiteetilltaan 32 gigatavua, ja ne koostuvat kahdesta kammasta. Muistikammoilla on erilliset virranhallintapiirit, joilla varmistetaan vakaa toiminta korkeilla kellotaajuuksilla. Kiteissä käytetään käsin valittuja muistipiirejä.

Mallistossa alhaisinta latenssia edustava versio on kahdesta 16 gigatavun muistikammasta koostuvat DDR5-6400 CL36-36-36-76 -kitti, jossa käytetään Samsungin muistipiirejä.

Myös uusissa DDR5-muisteissa käytetään muista Trident-malleista tutun oloista lämmönlevittäjää, jossa nähdään metallipintaa ja harjattuja tyylittelyjä. Vaihtoehtoja löytyy niin muokattavissa olevalla RGB-valaistuksella kuin ilman sitä. Valaistusta ohjataan joko omalla G.SKILL Trident Z -hallintaohjelmistolla, tai emolevyn hallintasovelluksen kautta.

G.SKILL Trident Z5- ja Trident Z5 RGB -DDR5-muistit tulevat myyntiin marraskuussa. Hinnat selviävät myöhemmin. Alla olevasta kuvasta selviää tarkat myyntiversiot.

Muropaketin uusimmat