GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimen vuodot jatkuvat: bongausvuorossa myyntipakkaus

11.02.2019 19:24 | Muropaketin toimitus

Redditiin päätyneen myyntipakkauksen kuva ei tarkenna, mihin Galaxin tuotesarjaan näytönohjain kuuluu. Oletettavasti kyseessä on EX-sarjaan kuuluva malli. Tiedot vahvistavat näytönohjaimen hyödyntävän Turing-arkkitehtuuria ja GDDR6-muistia.

Turing-arkkitehtuuriin perustuvan GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimen julkaisun odotetaan tapahtuvan 15. päivä tätä kuuta. Julkaisun lähestyessä vuototiedot lisääntyvät jatkuvasti, ja tällä kertaa Redditiin päätyi useita valokuvia Galaxin GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimen myyntipakkauksesta.

Myyntipakkaus itsessään vahvistaa pitkälti aiemmin vuodoissa esiintyneet tiedot. Näytönohjaimen grafiikkapiiri perustuu Turing-arkkitehtuuriin ja kortti on varustettu kuudella gigatavulla GDDR6-muistia. Säteenseurannasta tai Tensor-ytimistä ei ole mainintoja, joka on sekin linjassa aiempien huhujen kanssa.

Pakkaus ei suoraan paljasta, mihin Galaxin näytönohjainsarjaan kortti kuuluu. Todennäköisesti kyseessä on kuitenkin EX-sarjan näytönohjain jäähdytysratkaisusta ja yhden painalluksen ylikellotus -tarrasta päätellen.

Oletettavasti lisää vuotoja ehditään saamaan vielä seuraavien päivien aikana, mikäli julkaisu on jo 15. päivä. Aiempien tietojen mukaan GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimen suositushinta olisi 279 dollaria.