Gigabyte esitteli kaarevan Aorus CV27F -pelinäytön

01.06.2019 17:05 | Muropaketin toimitus

Aorus CV27F -pelinäyttö on kaarevuudeltaan 1500R. Pelikäyttöä ajatellen ominaisuuksista löytyy 165 hertsin virkistystaajuus ja AMD FreeSync 2 HDR. Lisää sulavuutta tarjoilee yhden millisekunnin vasteaika. Väritoiston puolesta puhuu DisplayHDR-sertifikaatti.

Gigabyte laajensi Computex-messujen yhteydessä pelinäyttöjensä valikoimaa Aorus CV27F -mallilla. Uudessa näytössä on panostettu väritoistoon ja kuvan sulavaan toistoon.

Aorus CV27F -näytön väritoisto ja kirkkaus ovat riittäneet DisplayHDR-sertifikaatiin. Oletettavasti kyseessä on DisplayHDR 400, sillä maksimikirkkaudeksi ilmoitetaan 400 nitsiä. Näytön väritoiston kerrotaan kattavan 90 prosenttia DCI-P3 -väriavaruudesta.

Full HD -resoluutioon kykenevässä näytössä käytetään VA-paneelia. Näytön virkistystaajuus nousee 165 hertsiin ja se tukee AMD FreeSync 2 HDR -tekniikkaa. Vasteajan kerrotaan olevan yksi millisekunti.

Aiempien Aorus-sarjan näyttöjen tapaan myös CV27F-mallissa on runsaasti säätömahdollisuuksia. Säädöistä löytyy kallistukset pysty- ja vaakasuunnassa. Lisäksi näytön korkeus on myös säädettävissä.

Näytön liitännöistä löytyy kaksi HDMI 2.0 -liitäntää ja yksi DisplayPort 1.2 -liitäntä. Lisäksi tarjolla on kaksi USB 3.0 -liitäntää.

Gigabyte ei ole vielä vahvistanut Aorus CV27F -pelinäytön saatavuutta tai hinnoittelua.