Uusimmat

Lian Li julkaisi O11 Dynamic EVO -miditornikotelon

20.12.2021 18:15 Muropaketin toimitus

O11 Dynamic EVO on päivitetty versio edeltäjästään. Uudessa versiossa on panostettu erityisesti modulaarisuuteen.

Lian Lin O11 Dynamic -kotelosarja saa jatkoa uudesta O11 Dynamic EVO -miditornikotelosta. Kehitystä on tapahtunut erityisesti modulaarisuuden saralla. Kokoonpano on mahdollista kääntää ns. ylösalaisin, jolloin lisäkorttipaikat ovat kotelon katon rajassa. Samalla myös I/O-moduuli on sijoitettavissa kolmeen eri paikkaan. Käyttäjäystävällisyyttä on vaalittu mm. helposti irroitettavilla tuuletinkehikoilla. Koteloon on saatavilla erikseen hankittavia varaosia. Näitä ovat mm. toinen I/O-paneeli, näytönohjaimen pidike pystyasennusta varten tai verkkoetupaneeli.

Kotelon ulkomitat ovat 465 x 285 x 459 millimetriä. Koteloon on mahdollista rakentaa ATX-, mATX- tai Mini-ITX -kokoonpano. Myös E-ATX -emolevyt ovat tuettuna, kunhan leveys pysyy alle 280 millimetrissä. Näytönohjaimelle kotelo asettaa 422 millimetrin pituusrajoituksen ja prosessoricoolerille 167 millimetrin korkeusrajoituksen.

Massamuisteja varten tilaa on varsin runsaasti. Enimmillään koteloon saa asennettua yhdeksän 2,5 tuuman asemaa. Vaihtoehtoisesti koteloon saa kuusi 3,5 tuuman kiintolevyä ja niiden rinnalle kolme 2,5 tuuman asemaa.

Jäähdytykselle on niin ikään reilusti tilaa. Koteloon saa mahtumaan huipussaan kolme 360 millimetrin jäähdytintä. Jos nestejäähdytys ei ole prioriteetti, niin kotelon saa vuorattua kymmenellä 120 millimetrin tuulettimella.

O11 Dynamic EVO -kotelo tulee saataville mustana, valkoisena ja harmaana. Toimitukset ovat alkaneet ja Suomessa kotelon hinnat alkavat 168 eurosta.

Muropaketin uusimmat