Logitech Harmony -yleiskaukosäätimien valmistus loppui

14.04.2021 13:13 | Muropaketin toimitus

Monien hifilaitteiden käyttäjien hyvin tuntemien Logitech Harmony -kaukosäätimien kohtalo on ollut pitkään vaakalaudalla. Lopullinen kohtalo on selvinnyt, sillä niiden valmistus on nyt päättynyt.

Logitech kirjoitti sivustollaan, että jäljellä oleva varasto Harmony-tuotteita myydään loppuun. Yritys ei ole hylkäämässä asiakkaitaan kaukosäädinten valmistuksen loppumisesta huolimatta, sillä tukipalvelut jatkuvat normaalisti.

Logitech hankki Harmony-kaukosäätimet itselleen vuonna 2004. Jokin kaukosäätimissä on harmittanut, sillä vuonna 2013 Logitech harkitsi niiden myymistä pois. Vuonna 2019 Logitechin toimitusjohtaja puolestaan kutsui Harmonya ”pieneksi liiketoiminnaksi”, joka oli tulossa irrelevantiksi suoratoistopalveluiden vuoksi.

Audio- ja videoharrastajat tulevat mahdollisesti kuitenkin kaipaamaan Harmony-kaukosäätimiä. Niitä on voinut käyttää kätevästi vaikkapa kaikkien kotiteatterilaitteiden kaukosäätimenä. Kaukosäätimillä on voinut ohjata myös esimerkiksi pelikonsoleita ja älyvalaistusta.

Muropaketin uusimmat