Logitechilta erilaisiin kämmeniin ja kätisyyksiin soveltuvia Signature M650 -hiirimallisto

12.01.2022 18:06 | Muropaketin toimitus

Uudet langattomat Logitech Signature M650- ja Signature M650 for Business -hiiret ottavat huomioon sekä kämmenten eri koot että vasenkätiset tietokoneen käyttäjät. Uuden malliston hiiristä on saatavana kaksi eri kokoa. Lisäksi malliston vasenkätisille suunnattu hiiri tuo kätevät peukalopainikkeet myös vasemmalla kädellä hiirtä käyttäville.

Sekä Logitech Signature M650 että tätä hieman isokokoisempi Logitech Signature M650 L hyödyntävät SilentTouch-teknologiaa, jonka ansiosta painallukset ovat lähes täysin äänettömiä. Hiiret ovat jopa 90 prosenttia hiljaisempia kuin esimerkiksi Logitech M185 -hiiri. Hiirissä on myös SmartWheel-vierityspyörä. Tätä kaksitoimista vierityspyörää voi käyttää vapaasti rullaten tai tarkalla porrastuksella.

Hiiren pinta on viimeistelty liukumattomalla materiaalilla ja pehmeällä peukalotuella. Painikkeiden toimintoja voidaan räätälöidä omaan käyttöön sopivaksi Logitech Options+ -ohjelmistolla.

Hiiret ovat yhteensopivia Windows-, macOS-, Linux-, Chrome OS-, ipadOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Langaton yhteys voidaan muodostaa joko Bluetooth Low Energy -yhteydellä tai mukana tulevalla Logi Bolt -vastaanottimella. Hiiret toimivat yhdellä AA-sormiparistolla jopa kaksi vuotta.

Logitech Signature M650 -hiiret ovat saatavana valkoisena, grafiitinmustana ja vaaleanpunaisena. Logitech Signature M650-, Logitech Signature M650 L- ja Logitech Signature M650 for Business -hiiret tulevat myyntiin tammikuussa 49 euron suositushinnoin.