Magneettinen PC-pelaajille suunnattu pöytä saattaa tehdä kaapelihelvetistä historiaa – Magnus Metal Desk tarjoaa myös valaistuksen

02.05.2021 09:15 | Muropaketin toimitus

Secretlab ilmoitti laajentavansa pelituoleista pelipöytiin. Ensimmäinen tuotekategoriassa on Magnus Metal Desk.

Secretlab toivoo herättävänsä pelaajien mielenkiinnon uudella tuotteellaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä pyrkii taistelemaan kaapelisotkuja vastaan.

Metallinen pöytä on pulverimaalattu, ja sen korkeussäädettävissä jaloissa on kumiset pehmikkeet, jotka säästävät käyttäjien lattian naarmuuntumiselta. Lisäksi pöydässä on RGB-valaistus, jota voi säätää kauko-ohjaimella.

Pöydästä löytyy tasoja, kouruja ja magneettisesti kiinnitettäviä ohjaimia kaapeleiden kurissa pitämiseen. Lisäksi käyttäjille on tarjolla ripustin kuulokkeita varten.

Secretlab myy erikseen myös tekonahkaista mattoa pöydän päälle asennettavaksi. Matto on tehty yhteistyössä eSports-järjestöjen kanssa. Yritys lupaa myös muita lisäosia, joista se kertoo vasta myöhemmin.

Pöytää saa koossa 47 tuumaa ja 59 tuumaa. Isompi on jo myynnissä hintaan 449 dollaria (370 euroa). Jos perusversioon pöydästä haluaa magneettisia, kaapeleiden ohjaamisen tarvittavia lisäosia, ne kustantavat 44 dollaria lisää (36 euroa). Myös RGB-valaistus tuo lisäkustannuksia 59 dollarin (47 euroa) verran.