Uusimmat

Microsoft myönsi Windows 8.1:n hiiriongelmat

04.11.2013 18:42 Ville Suvanto

Microsoft saattoi 17. lokakuuta yleiseen jakeluun Windows 8.1 -käyttöjärjestelmäpäivityksen ja julkaisun jälkeen käyttäjät ovat raportoineet erilaisista hiiren toimintaan liittyvistä ongelmista. Softajätin edustaja Naman R myönsi ongelmat viime viikolla yrityksen virallisella keskustelualueella ja kertoi Microsoftin työskentelevän korjauksen parissa. Korjaus on luvassa pikaisella aikataululla, mutta tarkemmasta ajankohdasta ei ole toistaiseksi tietoa.

Microsoft tutkii kolmea erilaista ongelmatapausta, joista ensimmäisessä hiiren kursori hyppii edestakaisin peleissä. Ongelma on rajoittunut tiettyihin peleihin. Toisessa tapauksessa hiiren liikettä ei saa skaalattua tarpeeksi, vaikka kiihdytys olisi kytketty pois käytöstä. Kolmas tapaus liittyy hiiriin, jotka toimivat korkealla päivitystaajuudella, jolloin todellinen taajuus on tavoitetaajuutta alhaisempi ja aiheuttaa kursorin nykimistä.

Naman R suosittelee ongelmista kärsiviä kytkemään DPI-skaalauksen sekä yhteensopivuustilat pois käytöstä ja touchpadeilla asettamaan hiiren viiveasetuksen nollaan sillä aikaa, kun Microsoft työstää virallista korjausta. Ohjeet löytyvät alla olevan linkin kautta.

Microsoft Community, Mouse lag in video games since upgrading to Windows 8.1

Muropaketin uusimmat