MSI julkisti Optix MEG381CQR Plus -pelinäytön – sopii suoratoistajalle

12.09.2021 15:02 | Muropaketin toimitus

MSI:n uudessa pelinäytössä ei tarvinne huolehtia ruudun repeilystä. Mukana on myös muutama erikoisempi ominaisuus.

MSI on tuomassa markkinoille Optix MEG381CQR Plus -pelinäyttöä. Siinä on muutamia tavallisesta poikkeavia ominaisuuksia, mutta aloitetaan tavallisimmista teknisistä tiedoista.

Pelinäyttö on 3840 x 1600 -resoluution tarkkuudella ja 2300R -kaarevuudella varustettu IPS -paneeli. Lisäksi näyttöä on siunattu NVIDIA G-Sync Ultimate -tekniikalla, 175 hertsin virkistystaajuudella, yhden millisekunnin vasteajalla ja VESA DisplayHDR 600 -standardilla. MSI kehuu näytön ruudunpäivityksen olevan erittäin sujuvaa ja repeilemätöntä.

Erikoisempana ominaisuutena tuotteessa on GameSense + Mystic Light, joka on RGB-valaistus, jonka MSI kertoo parantavan pelikokemusta. Valaistus on synkronoitu pelimaailman tapahtumiin ja tietoihin.

Näytössä on yllättäen myös liikuteltava kamerajalusta. Tämä on eittämättä lisätty suoratoistajia silmälläpitäen. Lisäksi näytössä on kaapeliohjain hiiren kaapelille, jonka pitäisi vähentää kaapelin aiheuttamaa kitkaa hiirtä liikuteltaessa.

37,5-tuumaisen MSI Optix MEG381CQR Plus -pelinäytön hinta tai myynninaloituksen ajankohta eivät ole vielä selvillä. Hinta asettunee Suomessa kuitenkin yli tuhanteen euroon.