UUSIMMAT

MSI:ltä pienikokoinen Geforce RTX 2070 Aero ITX -näytönohjain

15.11.2018 17:45 | Muropaketin toimitus

Pienikokoisiin kokoonpanoihin suunnattu Geforce RTX 2070 Aero ITX -näytönohjain on ensimmäinen ITX-kokoluokan näytönohjain, josta löytyy Turing-arkkitehtuurin grafiikkapiiri.

MSI laajentaa odotetusti Turing-arkkitehtuuriin perustuvien näytönohjainten mallistoaan. VideoCardz-sivusto kertoo, että nyt tuloillaan oleva MSI GeForce RTX 2070 Aero ITX olisi tällä hetkellä maailman pienin RTX-sarjan näytönohjain. Techpowerup-sivustolla listattujen teknisten tietojen mukaan ohjain olisi fyysisen kokonsa puolesta miltei 10 senttimetriä lyhyempi, kuin ”täysikokoinen” MSI GeForce RTX 2070 Aero.

Pienempi koko tarkoittaa vaatimattomampaa jäähdytysratkaisua. Tämän vuoksi näytönohjainta ei ole tehdasylikellotettu, vaan kellotaajuudet noudattavat referenssiarvoja. Grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on 1620 megahertsiä ja 8 gigatavun GDDR6-muistien tehollinen kellotaajuus on 14000 megahertsiä. Liitäntöinä tarjotaan yksi HDMI-liitäntä sekä kolme DisplayPort -liitäntää. Pienen koon myötä on USB-C (VirtualLink) -liitäntä jouduttu jättämään kortista pois.

Tässä vaiheessa Geforce RTX 2070 Aero ITX -näytönohjaimen saatavuudesta tai hinnoittelusta ei ole tarkempaa tietoa.

© VideoCards.com

Muropaketin uusimmat