Uusimmat

Muropaketin Hintavertailulle Android-sovellus – tarkista kaupassa viivakoodista halvempi hinta

04.11.2013 11:16 Sampsa Kurri

Muropaketin lukija Juuso Ohtonen on kehittänyt Androidille Muropaketin Hintavertailua hyödyntävän Hintavertailu-sovelluksen. Sovelluksella voi tarkistaa kaupoissa, onko tuote myytävänä jossain muualla edullisemmalla hinnalla. Sovellus on erityisen käytännöllinen kaupoissa, jotka tarjoavat hintatakuun eli myyvät tuotteen samalla hinnalla kuin kilpailijat.

Hintavertailu-sovelluksella skannataan Android-älypuhelimella tai -taulutietokoneella kauppojen hyllyjen hintalapuista tai tuotepakkauksien viivakoodista EAN-koodi ja sovellus ohjaa selaimen automaattisesti Muropaketin Hintavertailussa vastaavaan tuotteeseen. Windows Phone- ja iOS-versiot sovelluksesta ovat tulossa mahdollisesti myöhemmin.

Palautetta sovelluksesta tai muita Hintavertailuun liittyviä ideoita voit antaa kommenteissa. Suunnitelmissa on muun muassa selaimen lisäosa, joka lisää tiedon edullisemmasta hinnasta sellaisiin verkkokaupoihin, jotka eivät ole mukana Muropaketin Hintavertailussa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan projektiin, ota yhteyttä sampsa.kurri [a] io-media.fi.

Google Play, Lataa Hintavertailu-sovellus