Uusimmat

Netgear Nighthawk RS700S WiFi 7 -reititin on nopea niin langattomasti kuin kaapelilla kytkettynä

Kuva: @ Netgear

20.10.2023 10:23 Muropaketin toimitus

Netgear on julkaissut ensimmäisen WiFi 7 -reitittimensä täydentämään Nighthawk-tuotemallistoa. Nighthawk RS700S -reitittimen WiFi-yhteyden mainitaan yltävän jopa 19 gigabitin sekuntinopeuteeen.

Uusi Nighthawk RS700S on saanut uudelleen muotoillun kotelon, mutta myös 3D-muotoillut antennit, jotka tarjoavat 360 asteen kattavuuden ja on optimoitu tukemaan jopa 200:aa yhtäaikaista päätelaiteyhteyttä.

Kuva: @ Netgear

Valmistaja ilmoittaa laitteessa hyödynnettävän 320 megahertsin suurikapasiteettiset kanavia. WiFi 7 -standardia tukevat älypuhelimet ja kannettavat tietokoneet voivat saavuttaa jopa viiden gigabitin sekuntinopeuden reitittimeen liitettyinä. Reititin osaa myös käyttää useampia WiFi-kaistoja kerrallaan verkon luotettavuuden parantamiseksi, latenssin alentamiseksi ja maksimaalisen tiedonsiirtonopeuden varmistamiseksi.

Langattomien yhteyksien lisäksi reitittimessä on kymmenen gigabitin internetliitäntä sekä yksi kymmenen gigabitin LAN-portti. Näiden lisäksi laitteessa on neljä yhden gigabitin LAN-liitäntää. Lisäksi siihen voi yhdistää myös USB-kiintolevyn, joka toimii verkkotallennusvälineenä varmuuskopioinnissa tai mahdollistaa suurten tiedostojen jakamisen.

Nighthawk RS700S tukee myös Nighthawk Mesh -teknologiaa, jolla useita laitteita voidaan liittää yhdeksi verkoksi kattamaan suurimmatkin kodit. Tietoturvan parantamiseksi reitittimessä on myös mahdollisuus luoda neljä erillistä verkkoa, ja käyttäjä voi myös päättää mitä palveluita priorisoidaan parhaita nopeuksia ajatellen. Tämä voi olla erityisen tärkeää pelattaessa. Mesh-ominaisuudet lisätään reitittimeen ohjelmistopäivityksellä vuoden 2024 alkupuolella.

Netgear Nighthawk WiFi 7 Tri-Band Router RS700S tulee saataville lokakuun 2023 lopussa 930 euron suositushintaan.