Uusimmat

Netgearin mallisto kasvoi uudella, hillityllä Orbi WiFi RBK13 -järjestelmällä

21.10.2019 18:03 Muropaketin toimitus

Verkkolaitevalmistaja Netgearin uusi Orbi WiFi RBK13 AC1200 -järjestelmä koostuu reitittimestä ja etäsatelliiteista, joilla voi luoda langattoman WiFi-verkon enintään 280 neliömetrin kokoisiin koteihin.

Netgearin uusi mallisto lupaa tuoda Mesh-pohjaisen WiFi-verkon saataville entistäkin kohtuullisempaan hintaan. Orbi-malliston uusin Mesh-reititin yltää nimen lisäämääreen mukaisesti jopa 1,2 gigabitin sekuntinopeuteen. Nopeuden lisäksi mallissa on kiinnitetty erityishuomiota ulkoasuun, jonka kerrotaan olevan yksinkertainen ja moderni.

Asennuksen luvataan olevan helppoa ja nopeaa Android- ja iOS-laitteille saatavan Orbi-sovelluksen avulla. Uutta Orbia voi ohjata myös äänikomennoilla Amazon Alexaa tai Google Assistantia käyttämällä. Netgear poimii merkittäviksi ominaisuuksiksi myös Netgear Armour -pohjaiset tietoturvan ja lapsilukon.

Netgear Orbi WiFi RBK13 AC1200 -mallisto tulee myyntiin Suomessa marraskuussa. Orbi WiFi RBK 13 -reititin ja kaksi etätukiasemaa maksaa 299 euroa. Järjestelmästä tulee myyntiin myös reitittimen ja yhden tukiaseman RBK12 -yhdistelmäversio, jonka suositushinta on 249 euroa.