Uusimmat

Piikkisikamainen minitietokone markkinoille – soveltuu toimistoon tai työpajaan

08.06.2023 07:41 Muropaketin toimitus

SimplyNUC esitteli uuden minitietokoneensa. Kotelo on ollut jo aiemmin käytössä, mutta sisukset ovat saaneet päivityksen.

Piikkisikamainen ja täysin äänetön NUC 13 Pro Porcoolpine tarjoaa Raptor Lake -sukupolven suoritinvaihtoehdon ja Intel vPro -tuen.

Porcoolpinen erityisominaisuutena on kestävyys, ja se sopii monenlaisiin työympäristöihin, tai sitten vain toimiston pöydälle äänettömäksi, passiivijäähdytteiseksi minitietokoneeksi.

– Käytetäänpä sitä ankarissa ympäristöissä tai hiljaisessa työpöytäkokemuksessa, näimme mahdollisuuden luoda tuulettimeton mini-PC käyttämällä uusimpia Intelin 13. sukupolven prosessoreita, Simply NUCin teknologiajohtaja sanoi Charles Abdouch sanoi.

Tarjolla on 13. sukupolven Intel Core i7-1360P -suoritin NUC13ANFi7-malliin, Intel Core i5-1340P NUC13ANFi5-malliin ja Intel Core i3-1315U NUC13ANFi3-malliin. Lisäksi tarjolla on yhdysrakenteiset Iris Xe ja Intel UHD -näytönohjainratkaisut.

Liitäntäosastolta löytyy kaksi HMDI 2.1 -porttia, kaksi Thunderbolt 4 -porttia, neljä USB-A-porttia sekä 2.5Gb LAN -portti. Lisäksi tuote tukee Wi-Fi 6E- ja Bluetooth 5.3 -tekniikoita.

Minitietokoneeseen on mahdollista asentaa laajennuksia omaa käyttötarvetta varten. Mahdolliset muokkaukset ja laajennukset tehdään tilausvaiheessa.

NUC 13 Pro Porcoolpinen halvimman mallin hinta on 649 euroa (ei sisällä arvonlisäveroa). Tuote on ennakkotilattavussa suoraan SimplyNUCin Euroopan sivuilta. Minitietokoneen odotetaan saapuvan toimitettavaksi saakka heinäkuussa.