Uusimmat

Razer julkisti kevyet Razer Tetra -pelikuulokkeet

26.10.2019 08:50 Muropaketin toimitus

Razer on julkistanut uudet Tetra-pelikuulokkeet. Ne ovat ultrakevyet, vain 70 grammaa painavat mikrofonilla varustetut kuulokkeet ”kristallinkirkkaaseen” kommunikointiin.

Uutuuskuulokkeiden keveyden mahdollistaa vain toiselle korvalle asettuva kuuloke. Tällä mahdollistetaan samanaikainen kommunikointi pelikavereiden kanssa sekä peliäänien kuuntelemisen vaikkapa kaiuttimien kautta. Kuulokkeiden toistoalueen ilmoitetaan kattavan äänet 20 hertsistä aina 20 kilohertsiin. Korvat puolestaan kiittävät nahalla vuoratusta pehmikkeestä.

Mikrofonin kerrotaan pystyvän minimoimaan taustaäänet ja poimivan äänet sadan hertsin ja kymmenen kilohertsin väliltä. Mikrofonin saa erillisestä napista pois päältä. Kuulokkeissa on myös äänenvoimakkuuden säädin.

Kuulokkeissa on analoginen 3,5 millimetrin stereoliitin, joten pelikuuloke soveltuu niin PS4, Xbox One, Nintendo Switch ja PC -käyttöön, mutta toki myös liitäntää vielä tukeville mobiililaitteille. Kuulokkeista on tulossa erikoisversio Playstation 4 -käyttäjille.

Kuulokkeet ovat jo myynnissä ja niiden hinta asettuu 35 euroon.