UUSIMMAT

Roccat esitteli Kone Pro -sarjan pelihiiret – Varustettu esimerkiksi optisilla kytkimillä ja uudistetulla rullalla

27.04.2021 19:26 | Muropaketin toimitus

Turtle Beachin PC-oheislaitebrändi Roccat lisäsi hiirimallistoonsa siis kaksi uutta mallia: Kone Pro ja Kone Pro Air. Näistä Kone Pro käyttää kaapelia. Kuten nimikin antaa ymmärtää, on Kone Pro Air kaksikon langaton versio, joka toimii lähettimellä tai Bluetooth-yhteydellä.

Uudet Kone Pro -sarjan hiiret pohjautuvat Kone-pelihiiristä tuttuun perustuntumaan, mutta muotoa on paranneltu entisestään. Nyt käytössä on lisäksi Titan Optical Switch -teknologiaa, jonka myötä klikkausvaste on jopa sata kertaa nopeampi vaste kuin mekaanisilla kytkimillä. Hiirissä käytetään myös uutta Titan Wheel Pro -rullaa ja Owl-Eye 19K -anturia.

Nykytrendien mukaisesti hiiret ovat erittäin kevyitä, vain 66 grammaa ja 75 grammaa. Hiirien tassut on PTFE-lämpökäsitelty tasaisen liikkeen ja minimaalisen kitkan varmistamiseksi. Näyttävyyttä on tuomassa myös Aimo RGB -valaistus, joka on luonnollisesti synkronoitavissa muiden Aimo-yhteensopivien tuotteiden kanssa.

Langattomassa Kone Pro Airissa on käytettävissä pikalataus, joka tarjoaa viisi tuntia pelaamista kymmenen minuutin latauksella. Täydellä latauksella tarjolla on sata 100 tuntia jatkuvaa pelaamista.

Roccat Kone Pro -sarjan hiiret tulevat saataville 16. toukokuuta. Kone Pro -mallin hinta on 79,99 euroa, ja langattoman Kone Pro Air -version hinta on 129,99 euroa. Valmistaja ottaa jo vastaan ennakkotilauksia. Värivaihtoehdot ovat Arctic White ja Ash Black.

Muropaketin uusimmat